Dam tot Dam by Night 2016

Afgelopen zaterdag avond had ik weer een leuk evenement op de planning staan. Nee, het was geen make-up workshop of modeshow. Verre van dat zelfs. Wat het wel was? Ik liep mee met de Dam tot Dam by Night 8 km in Zaandam! De Dam tot Dam by Night werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd en is voor veel sporters een warming up voor de 16 km run die de volgende dag plaatsvind. Voor mij daarentegen is het een volledige work-out. Ieder zo zijn eigen tempo zal ik maar zeggen!
SONY DSC
De afgelopen maanden heb ik lekker hardgelopen als voorbereiding op deze avond. De eerste periode had ik de smaak goed te pakken, maar zodra de 17e dichterbij kwam had ik steeds minder zin om mijn hardloop schoenen uit de kast te pakken. Aangezien ik niet alleen ging kreeg ik het gevoel dat ik nu wel moest trainen omdat ik de rest anders niet zou kunnen bijhouden. Helaas werkt zo’n gevoel altijd erg tegen mij. Ik houd er gewoon niet zo van om iets te doen met een stok in mijn rug. Begin september was ik dus, mede door het mooie weer en de hooikoorts, mijn drive even kwijt.
SONY DSC
Gelukkig draait de Dam tot Dam by Night voor veel mensen vooral om de gezelligheid dus ik was niet de enige die haar conditie niet echt on point had. Om je even een beeld te geven: de straten waar je liep waren verlicht, overal draaiden ze muziek en langs de kanten stonden zowel kinderen als volwassenen je aan te moedigen. Eén en al gezelligheid dus!
dam-tot-dam-by-night-2016
Hoewel ik niet helemaal tevreden was over mijn prestaties heb ik het toch erg leuk gehad. Ik moest er even een nachtje over slapen, maar wat mij betreft ben ik er volgend jaar weer bij!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Dam tot Dam by Night 2016

Reacties zijn gesloten.