De Beach body challenge

Het kan je vast niet zijn ontgaan, het Facebook fenomeen genaamd: ‘De beach body challenge‘. Op 25 mei begon een groot deel van Nederland aan deze challenge en allemaal met hetzelfde doel: Eindelijk die beach body krijgen. Een deel heeft het einde op 22 juni niet gehaald maar ook een hoop wel. Waaronder ik en een vriendin. Vandaag review ik voor jullie deze challenge.

Mijn mening:
Zelf vond ik het erg leuk om eens aan zo’n challenge mee te doen. Wel vond ik het erg moeilijk om hem in te plannen in mijn ‘schema’. Ik vond het namelijk niet fijn om hem ‘s ochtends te doen omdat ik altijd ‘s avonds douche en het niet fijn vind om bezweet de deur uit te gaan. Daarom besloot ik de challenge ‘s avonds te doen. Maar ook daar kwam vaak wat tussen. Wil je vanavond invallen op het werk? Ja tuurlijk. Kom je vanavond filmpje kijken? Ja gezellig. Heb je de challenge al gedaan? Oeps nee vergeten. En zo kwam het dus vaker wel dan niet voor dat ik er 2 achter elkaar deed op een dag. Maar ik heb ze wel gedaan!
fitspo 9
Ik vond de challenge niet heel zwaar maar zeker niet altijd makkelijk. Ik sport nu anderhalf jaar 2 keer in de week dus ik heb gelukkig al wat spieren opgebouwd. Ik kan me best voorstellen dat als je deze challenge gaat doen zonder dat je ook maar enig sporten gewend bent dat je het dan niet red. Echt resultaat zie ik niet maar ik merk wel dat ik de push ups en het planken langer volhoud dan voorheen. Ik zou zeker nog eens zo’n challenge doen maar nu even niet. Nu ga ik eerst genieten van mijn vakantie en het mooie weer en zet ik het sporten even een weekje op een laag pitje.
fitspo 25
Mening van anderen:

Nastascha
I did it! Whow

Katinka
Supergaaf om te doen!! En ik ga ermee door!

Marlies
Ik vond het super. Ik moet nog 2 dagen. Die doe ik nog en daarna ga ik beginnen aan een andere challenge.
fitspo 59
Stella
Ik vond de beach body challenge super leuk! In het begin was het makkelijk maar hoe verder we kwamen hoe zwaarder het werd. De laatste paar dagen had ik het verschrikkelijk zwaar vooral met de burpees. Ik heb tot mijn verbazing de challenge volgehouden, ik heb hem elke dag gedaan! Voordat ik begon aan de challenge sportte ik 2 keer in de week in de sportschool. Na mijn examens dacht ik wel meer te gaan sporten maar dat gebeurde juist niet, daarom was de beach body challenge ook zo’n leuk initiatief voor mij. Ik zie een klein beetje resultaat maar mijn benen en buikspieren waren door het vele sporten al aardig sterk. Ik zou het zeker nog een keer doen! Ik ben zelfs nu al weer een beetje opzoek of er al weer leuke challenges zijn waar ik aan mee kan doen. Dus zeker een aanrader!
fitspo 36
Renee
Laatste dag goed afgesloten met 7 rondes. Ben helemaal klaar voor het strand!

Conclusie? Ik geef de beach body challenge een 7,5. In de reacties hierboven kan je zien dat er veel enthousiasme was en dat een hoop mensen het erg leuk vonden. Volgend jaar dan maar weer?

Until next time,
Romy