Summer to the maxi

In samenwerking met rokken.com

Maxi skirts, het waren toch wel echt de trend items van vorige zomer. Bijna iedereen droeg ze! Wat mij betreft helemaal terecht en daarom ben ik blij dat ik ze ook deze zomer weer terug heb gezien. Ik draag mijn maxi rok graag tijdens warme zomerdagen. Lekker luchtig, comfortabel en op veel manieren te stylen! Daarom heb ik vandaag een fashion artikel over mijn maxi rok voor jullie. Enjoy
SONY DSC
Een leuk topje met madeliefjes, wie wil dat nou niet? Deze kocht ik vorig jaar in de sale bij The Sting en in combinatie met mijn maxi skirt van OBJECT wordt ik er erg blij van. Hier vind je inspiratie voor het stylen van jouw rok. De sandaaltjes komen bij H&M vandaan. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk paar sandaaltjes dan raad ik je vooral aan om te gaan voor een paar met een ‘dingetje’ tussen je teen. Ik merk namelijk dat ik bij mijn huidige sandaaltjes snel naar voren slip als het warm is buiten en dat is niet zo handig met fietsen.
SONY DSC
Bovenstaande foto doet mij echt terugdenken aan ons weekendje in New Castle. Dit was namelijk het weekend dat ik samen met mijn moeder even los ging bij Claires en ik onder andere dit hand sieraad kocht. Veel draag ik hem niet, maar stiekem vind ik het gewoon erg leuk om zulke aparte dingen aan mijn collectie toe te voegen. Het kettinkje heb ik ooit een keer gekregen en is als het goed is van Luz Accessoires.
DSC08731
Mijn oranje tasje van H&M, wat krijg ik daar veel complimentjes over! Toen ik hem in de catalogus had zien staan wist ik helemaal zeker dat ik hem wilde hebben ook al vind ik €20.- veel geld voor zo’n klein tasje. In New Castle besloot ik om hem toch niet mee te nemen en dat was maar goed ook want toen ik een week later in Zaandam was vond ik hem daar afgeprijsd voor €10.-. Goede deal!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Summer to the maxi

Reacties zijn gesloten.