Stadshart Zaandam Fashion Event 2016

Heerlijk dat ik er ook dit jaar weer bij mocht zijn! Het Stadshart Zaandam Fashion Event is in mijn ogen toch wel een van de leukste evenementen gebaseerd op fashion bij mij in de buurt. Vorig jaar deed ik voor het eerst mee. Extra leuk was het dat ik dit jaar liep voor een winkel die een hoop van mijn favoriete merken verkoopt. Dan heb ik het natuurlijk over Intercity! Hoewel ik vorig jaar goed voorbereid was moest ik het dit jaar helaas doen met een schaafwond op mijn arm en een pukkel op mijn kin, maar dat mocht de pret niet drukken! Het team had er zin in, het was mooi weer en er waren veel bezoekers. Lees vooral verder want ik vertel je alles over deze dag!
Stadshart Zaandam Fashion Event publiek
Om 10.00 ging ik samen met mijn tante, die ook mee deed, richting Zaandam. Na het parkeren van de auto liepen we naar Intercity om daar de twee andere meiden te ontmoeten en om de kleding mee te nemen naar de tent waar we ons konden omkleden. Dit was nog best een dingetje aangezien we alle vier twee outfits liepen en dat betekende dus dat we acht paar schoenendozen en een rek vol kleding over de gracht moesten slepen. Gelukkig was het op dat moment nog niet zo druk.
Stadshart Zaandam Fashion Event
Om 11.15 waren we aanwezig bij Kapsalon Hollywood Dream voor het haar. De make-up werd ook in de salon aangebracht door het team van visagisten van Superlooks Cosmetics. Voordat we het wisten was het alweer 12.15 en hadden we nog maar een kleine drie kwartier voordat de show begon. Terwijl ik nog druk in gesprek was met een van de meiden van visagie ging ik in de kappersstoel zitten voor mijn haar. Twee turbo vlechtjes en een hoop touperen later was ik nog maar net op tijd in de tent om me om te kleden.
Stadshart Zaandam Fashion Event voorprogramma
De eerste outfit die ik droeg was een combinatie van legergroen en okergeel. Heel mooi en tot mijn verbazing kon ik de gele kleur erg goed hebben! Ik droeg een sjaal in de kleuren geel, groen en bruin, een legergroen bomber jack, een okergeel blouseje en een spijker broek in combinatie met zwarte enkel boots. De broek vond ik zo mooi dat ik hem aan het einde van de dag heb gekocht.
Stadshart Zaandam Fashion Event Outfit 1 Intercity
Om ons wat meer de tijd te geven tijdens het omkleden werd er dit jaar een kleine BMX show gehouden waarbij iemand met zijn fiets over onze presentator Juvat heen sprong. Ook gaf dit het team van kappers en visagisten iets meer ruimte om onze haren en make-up bij te werken.
Stadshart Zaandam Fashion Event BMX Stunt
De tweede outfit was iets minder mijn ding. Hoewel ik de kleuren combinatie en de paletten op de blouse erg mooi vond leek de lether look tuinbroek bij mij net een vuilniszak. In mijn gedachten zie ik sommige vrouwen hem helemaal rocken, maar hij sloot bij mij gewoon niet mooi aan. De broekspijpen zaten in mijn ogen aan de onderkant ook te wijd, maar daar is zo op het laatste moment gewoon niets meer aan te doen. Vorig jaar had ik ook een outfit die niet zo goed bij me paste dus ik wist deze keer beter hoe ik daarmee om moest gaan, al kan ik je vertellen dat het niet makkelijk is om je zelfverzekerd te voelen in iets dat ze zelf niet zo mooi vind. Gek genoeg vind ik het zo op de foto wel weer gaaf.
Stadshart Zaandam Fashion Event Outfit 2 Intercity
Na de show gingen we langs bij de fotograaf en daarna brachten we alle spullen terug naar de winkel. Omdat het alweer een uur of 3 was vond ik het hoog tijd geworden om wat te gaan eten. Terwijl de bruidsshow vol aan de gang was zaten wij lekker in het zonnetje een broodje te eten en na te praten bij BackWerk. Wat mij betreft was het weer een geslaagde dag en wie weet ben ik er volgend jaar gewoon weer lekker bij!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Stadshart Zaandam Fashion Event 2016

  1. Wat ontzettend leuk dat je onderdeel uitmaakte van dit event. Ik vind de leather look tuinbroek jou héél leuk staan, maar goed… Het zal voor jezelf waarschijnlijk vooral een kwestie van wennen zijn ;-)

Reacties zijn gesloten.