Shoplog juli 2016

Beter laat dan nooit, hier is nog de shoplog van juli! Dit artikel had ik al voor mijn vakantie kunnen schrijven, maar omdat ik had verwacht dat ik op vakantie ook nog wel wat mooie items zou shoppen stelde ik hem uit tot vandaag. De shoplog van deze maand is erg divers geworden ondanks dat ik op vakantie haast niets gekocht heb. Zo zie je vandaag onder andere een paar schoenen, wat make-up en een nieuw item voor in mijn kamer voorbij komen!
Limburg, Valkenburg
Al tijden was ik op zoek naar een mooi paar broque schoenen, maar omdat ik niet zo hou van glanzende schoenen bleek dit nogal een lastige opgave. Totdat ik bij van Haren tegen een heel mooi paar imitatie suède schoenen aanliep. Toch twijfelde ik nog een beetje, niet omdat ze niet lekker zaten, maar omdat ik niet zeker wist of deze stijl wel bij mij paste. Bij thuis komst had ik stiekem toch spijt en besloot ik ze online te bestellen!
SONY DSC
Omdat van Haren een hoop schoenen in de uitverkoop had gegooid kon ik het niet laten om nog even verder rond te kijken. Van kijken kwam ook kopen en zo kwam er een paar dagen later een grote doos voor mij binnen. Het tweede paar zijn onderstaande Chelsea Boots geworden. Je kan het vast al raden, ook die zijn gemaakt van imitatie suède ♥
SONY DSC
Natuurlijk heb ik deze maand niet alleen schoenen gekocht. Mijn sport wardrobe is namelijk ook weer wat uitgebreid! Mijn tante had deze roze top van Puma gekocht, maar hij paste haar toch niet helemaal goed.. Had ik even mazzel! Erg jammer dat mijn camera de roze kleur niet goed pakt. Ook wilde ik nog graag een hardloop broekje voor onder mijn shorts en dat is deze van H&M geworden.
SONY DSC
Met onderstaande lipstick ben ik zo ontzettend blij. Een vriendin van mij had deze een tijdje terug op en ik kon het niet laten haar te vragen welke het was. Bleek het Cool Nude van Essence te zijn! Diezelfde middag nog fietste ik naar Kruidvat Wormerveer, maar helaas hadden ze hem daar niet meer. Ook in Amsterdam, Krommenie en Zaandam was hij niet meer verkrijgbaar.. Gelukkig heeft Zaandam twee Kruidvat’s en wist ik de laatste daar te bemachtigen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat uit mijn hele stash ik de meeste moeite heb gedaan voor deze lipstick, maar hij is het zeker waard! De review is onderweg.
Essence Cool Nude Lipstick
Dit jaar was ik een weekje met mijn ouders mee naar Limburg en omdat je hier vlakbij Duitsland zit had ik al zo’n klein voorgevoel dat de schappen van Catrice en Essence hier een stuk groter zouden zijn. En dat gevoel klopte! Ik heb de laatste tijd veel goeds gelezen over de wimperkrullers van Essence, maar helaas zijn die bij mij in de buurt niet verkrijgbaar evenals de make-up kwasten en sommige limited edition producten. Ik greep dus mijn kans en huppelde zo blij als een kind het Kruidvat in en daar vond ik dan eindelijk die wimperkruller! Natuurlijk waren wij niet in de stad speciaal voor het Kruidvat, maar omdat er een markt was. Ik had die dag mijn ‘fighting animal testing‘ tas mee en dan vraag je om de een of andere manier toch een beetje om aandacht. Een mevrouw die dode zeezout crèmes en andere producten verkocht sprak mijn broertje aan en al vrij snel kwam ze erachter dat ik blogde. Ze vroeg of ik het leuk vond om een product van haar te reviewen en nadat ze bevestigde dat de producten dierproefvrij zijn besloot ik om het te doen. Ik kreeg van haar onderstaande makeup doek mee. Meer hierover lees je binnenkort. Erg leuk om op deze manier aangesproken te worden!
SONY DSC
Op een andere markt liep ik nog tegen een kraampje met allemaal dromenvangers aan. Degene die ik op mijn kamer heb hangen hangt daar al erg lang en is een beetje verkleurd. Aan vervanging toe dus. Ik koos voor een nieuwe met bruin tinten en het leuke is dat degene van wie ik hem kocht deze waarschijnlijk zelf gemaakt heeft te zien aan de materialen en veren. Helaas paste hij niet helemaal op de foto dus vandaar dat ik het even zo heb gedaan.
Dromenvanger
School? Neh. Schoolspullen shoppen? Yeh! Stiekem wordt ik altijd erg enthousiast van schoolspullen met leuke printjes en teksten dus besloot ik alvast lekker in te slaan bij Hema. Ik kocht onder andere een nieuwe agenda, notitieboekjes, schriften en kaft papier.
SONY DSC
En dat was dan de shoplog van de maand juli! Ik kan alvast een beetje verklappen dat de shoplog van volgende maand waarschijnlijk uit een hoop cosmetica producten bestaat, maar dat zien jullie dan wel ♥

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Shoplog juli 2016

Reacties zijn gesloten.