Shoplog augustus 2015

Deze maand heb ik *ahum iets meer gekocht dan vorige maand. Zo had ik een nieuwe winterjas nodig en had ik (helaas) weer twee broeken versleten. Ach ja, dan heb ik in ieder geval wel weer wat leuke items om een shoplog mee te vullen. Dat vinden jullie vast niet erg.
DSC08587
Na het schrijven van het Trend Alert artikel had ik ontzettend veel zin om te gaan winkelen. Ik had zoals ik hierboven al aangaf echt een aantal dingen nodig maar als ik terug kom van de stad heb ik dan ook altijd wel weer iets dat ik niet nodig heb maar waar ik wel heel blij mee ben. Zoals bijvoorbeeld deze top van The Sting. Hier droeg ik hem op mijn maxi skirt maar in de winter is hij vast ook erg leuk in combinatie met een blazer.
SONY DSC
En ook deze top had ik natuurlijk niet echt nodig. Maar toen ik ertegenaan liep bij ONLY kon ik hem echt niet laten hangen. Bekijk de hele outfit hier.
Top ONLY
Wat ik wel echt nodig had was een nieuwe winterjas. Deze is van ONLY en bestelde ik bij Sans online. De binnenkant ik gevoerd en voelt super zacht en warm aan.
Winterjas ONLY Jeans H&M
Helaas viel het spiegeltje dat ik altijd in mijn tas heb steeds uit elkaar. Daarom kocht ik deze bij Hema. Bij thuiskomst zag ik dat er een sticker aan de binnenkant zat en eerlijk gezegd had ik verwacht dat deze er vrij makkelijk af zou gaan. Het tegendeel bleek helaas waar te zijn en nu zit dus nog steeds het plakspul van de sticker op het spiegeltje, beetje jammer Hema..
SONY DSC
Ook kocht ik bij Hema deze eye make-up remover. De review hiervan is onderweg.
SONY DSC
Bij de New Yorker kocht ik onderstaande top. Echt heel leuk! Hij zit ook erg comfortabel aangezien de stof heel stretchy is. De broek bestelde ik bij H&M, helemaal blij mee maar belachelijk dat een gigantische winkelketen als H&M nog steeds verzendkosten vraagt voor je bestelling..
SONY DSC
Ook kocht ik de top van New Yorker in het rood. Ik kon het gewoon niet laten. Ook deze broek is van H&M. Daar zit nog steeds een heel gek verhaal achter. De broek kostte eerst €20.- maar toen ik mijn bestelling aan het afronden was was deze helaas uitverkocht. De volgende dag waren de broeken weer leverbaar maar kostte de broek opeens €25.- wat ik echt niet zo fraaitjes vind. Ik heb hem uiteindelijk toch maar besteld want ik vind hem echt heel leuk en het is maar €5.- maar kom op H&M! Beetje jammer..
SONY DSC
Bij Etos kocht ik nog een body mist van United Colors of Benetton, wat de uitverkoop wel niet met je doet.
SONY DSC

En dat was dan weer de shoplog van deze maand!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Shoplog augustus 2015

Reacties zijn gesloten.