Model voor één dag op het Stadshart Zaandam Fashion Event

Op Instagram en Facebook had ik het jullie al laten weten, ik mocht lopen op het Stadshart Zaandam Fashion Event. Ontzettend tof om eens te doen maar ook best een beetje buiten mijn comfort zone. Vandaag dan eindelijk het artikel hierover! Enjoy

DSCN0469

Zaterdag 5 september om 9.45 zat ik bij kapsalon Hollywood Dream in Zaandam. Eigenlijk hoefde ik er pas om 10.00 te zijn maar ik dacht laat ik eens zorgen dat ik goed op tijd ben. Hier ontmoette ik ook Lisa en Silke. Samen met Lisa liep ik de 4 shows en Silke gaf ons vlak van tevoren nog even catwalk les. Dit was met mijn verschrikkelijke gevoel voor ritme nog best een dingetje maar het was wel ontzettend leuk om eens een echt model te ontmoeten. Om 10.15 was ik aan de beurt voor mijn haar. Al vrij snel was duidelijk wat er ging gebeuren. Aangezien ik van de 4 outfits bij 3 een hoed op had werd besloten dat ze mijn haar in een strakke staart gingen doen, of in mijn geval staartje. Zo gezegd zo gedaan en binnen de kortste keren zat ik bij Douglas voor visagie. Ik werd opgemaakt door een ontzettend gezellige dame genaamd Sandra. Samen besloten we om een palette met groene en grijze tinten te gebruiken en om mijn lippen in een oranje kleur te stiften. Super! Echt helemaal mijn ding!

DSCN0599

Bij iedere gelegenheid die ik kreeg ging ik nog even naar de wc. Want een van de ergste dingen die kon gebeuren was dat ik tijdens de show naar de wc moest. Na mijn vlugge toiletbezoek ging ik snel naar de tent. Hier stonden de kledingrekken al klaar en was mogelijkheid om even te lunchen en om te kleden. Dus dat deed ik dan ook maar. Omkleden deed je gewoon waar iedereen bij was. Er stonden wel schotjes maar die waren zo geplaatst dat de mensen buiten je niet konden zien. In het begin was dat best even ongemakkelijk omdat je daar toch echt in je ondergoed staat met de dames en heren van de danscrew, haar en visagie om je heen. Maar al snel wende dat en had je alleen nog maar oog voor de snelheid waarmee je jezelf omkleedde. Voordat de eerste show begon werd de dansgroep van Juvat aangekondigd en gaven zij een leuke show weg. Tevens was Juvat ook de presentator van die dag.

DSCN0488

Helaas begon het vlak na de dansshow te regenen, het moment waarop wij dus onze eerste show liepen voor C&A. Om dat nog even erger te maken had ik ook nog hele dunne naaldhakjes aan. Op hoge hakken kan ik prima lopen maar dan moeten het geen saté prikkertjes zijn, gelukkig waren deze niet zo heel hoog en was het nog wel te doen wat betreft de gladheid van de regen. Met knikkende knieën liep ik mijn eerste show. Toch wel eng al die mensen die naar je kijken! Straks zou ik van het trappetje in het water vallen.. Ik had er al een slagzin bij bedacht: Zaandam Fashion Event wordt Zaandam Zwem Event. Ik zag het al helemaal in de krant staan. Gelukkig was dat niet het geval en liep ik gewoon prima.

DSCN0514

De tweede outfit was helaas niet mijn ding, dat mag je best zeggen toch? Het shirtje, wat niet zichtbaar was, vond ik wel leuk maar een zwarte rok tot mijn knieën met hoge laarzen eronder? Dat zou ik zelf absoluut niet dragen. Maar ik was nu model en modellen moeten ook wel eens dingen dragen die ze zelf niet mooi vinden dus huphup de catwalk op.

DSCN0572

Lisa haar outfit daarentegen vond ik wel heel erg leuk. Vooral die groene sjaal, wauw! Stiekem was ik best wel een beetje ‘jaloers’ dat dat niet een van mijn outfits was. Vandaar dat ik ook haar outfit even met jullie deel.

DSCN0566

Na de tweede show voor C&A hadden we een korte pauze, je mocht natuurlijk in de tent blijven en je alvast omkleden voor de volgende show maar ik koos ervoor om even bij mijn moeder, oma en twee vriendinnen te gaan zitten die speciaal voor mij (en de show) gekomen waren. Hier werd ik meteen getrakteerd op een milkshake die ik maar snel naar binnen werkte want heel veel tijd was er niet. Meiden, ontzettend bedankt voor het maken van de foto’s!

DSCN0493

Hierna haastte ik me weer terug naar de tent waar ik mijn eerste outfit van Bleep te zien kreeg. Broekmaat XS? Huhm ik wil het best proberen maar ik kan nu al vertellen dat dat niet gaat passen met mijn stevige bovenbenen en bolle bips, zou u een maat M willen halen? Dit was overigens mijn favoriete outfit van de show. Ik draag nooit cropped tops omdat ik vind dat dat niet bij mijn figuur past aangezien ik als appeltje een klein buikje heb maar in combinatie met het bomberjack vond ik het helemaal geweldig. Ook van de schoenen kon ik mijn ogen niet afhouden, wat een beauty’s! Mijn make-up kwam naar mijn mening bij deze outfit ook het mooiste uit aangezien dit de enige outfit was waarbij ik geen hoed op hoefde.

DSCN0625

Ook liep ik nog een tweede outfit voor Bleep. Een strakke kohljurk van ribstof met een suède tas en een naar mijn mening super leuke ketting. Echt zoiets wat je niet overal tegenkomt. Deze jurk zou ik zelf ook wel aanschaffen. Een zwarte of bordeaux rode variant in combinatie met mijn plateauboots en een blouseje om mijn middel. Helemaal leuk! Helaas scheen bij deze outfit wel mijn onderbroek een beetje door.. Volgende keer een huidskleurige dan maar?

DSCN0682

En dat was dan alweer mijn laatste outfit. Ik vond het een erg leuk event en ik ben ontzettend blij dat ik gevraagd ben om volgend jaar weer te lopen voor Bleep. Door deze kans stapte ik weer een beetje verder uit mijn comfort zone en werd ik mij eerlijk gezegd ook weer wat bewuster van mijn lichaam. Ik heb dan wel een klein buikje maar hé! Dat vinden mensen mooi! Ik breek ten minste niet zomaar. Dus volgend jaar ben ik er gewoon weer, met mijn buikje en mijn bolle bips. Is dat niet even een mooi einde van dit artikel? ♥

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Model voor één dag op het Stadshart Zaandam Fashion Event

    • Bedankt! Hij is van Bleep, zij zitten in Zaandam of Amsterdam-Noord. Maar zulke jasjes worden op veel plaatsen verkocht! Ik heb ze ook bij Bershka gezien ♥

Reacties zijn gesloten.