Mijn favoriete sieraden

De afgelopen tijd is mijn sieraden collectie vrij constant gebleven omdat ik het gevoel heb dat ik alle (voor mij) belangrijke items wel bij elkaar heb verzameld. Omdat ik niet alles uit mijn sieradenkist draag besloot ik een tijdje geleden om hem maar eens op te ruimen. Hierdoor kwamen een hoop oude favorieten weer boven water. De sieraden die ik het allerliefste draag laat ik vandaag aan jullie zien met om te beginnen deze ketting van Lucardi.
SONY DSC
Mijn zilveren horloge van Regal (Lucardi) heb ik de afgelopen maand herontdekt. De klokken bij mij op school geven namelijk allemaal een andere tijd aan en aangezien mobieltjes in de lokalen verboden zijn vond ik het zelf erg handig om weer horloges te gaan dragen. Van hetzelfde merk heb ik ook een mooi rosé gouden horloge, maar aangezien zilver overal bij past is dit zeker een favoriet die hoog op mijn lijstje hoort.
horloge-regal
Het laatste zilveren item wat ik graag wil benoemen is mijn ring van Lucardi. Deze kreeg ik van mijn oma als examen cadeautje en daarom had hij al vrij snel de stempel ‘geluksring’. Persoonlijk houd ik erg van minimalistische en subtiele sieraden dus deze past daar zeker bij. Zoals je merkt vind je in dit lijstje tot nu toe nog geen goedkope sieraden van bekende modeketens als H&M en Primark. Ik zou jullie daarom ook willen aanraden om iets te kopen dat je echt heel mooi vind ondanks dat het iets meer kost. Dit zijn namelijk vaak ook de sieraden die je het meeste draagt.
ring-lucardi
Over op mijn favoriete goud gespoten sieraden. Vorig najaar liep ik bij Bershka tegen deze mooie subtiele ketting aan en naja, die kon ik daar natuurlijk niet laten hangen. Hoewel ik nooit zo fan ben geweest van gouden sieraden vind ik deze wel erg mooi. Ik draag hem graag bij tops met een wat rondere hals, op de een of andere manier staat dat erg mooi in combinatie met het parel kraaltje.
SONY DSC
Een niet zo subtiel sieraad die zeker in dit lijstje thuis hoort is mijn grove armband van La Diva Couture. Deze armband kocht ik toen we met school in Limburg waren en hoewel ik eerst besloot om hem daar te laten moesten we op het laatste moment toch terug naar de winkel. Ik had mij namelijk bedacht en wilde niet naar huis zonder die armband. Tot vandaag heb ik daar nog steeds geen spijt van ♥
armband-la-diva-couture
Wat is jou favoriete sieraad?

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Mijn favoriete sieraden

  1. Echt prachtige sieraden heb je! vooral de ring is heel mooi. Zelf heb ik ook best veel favorieten die ik graag draag. Vooral van de Lucardi.

Reacties zijn gesloten.