Een jurkje voor iedere gelegenheid

In samenwerking met cocktailjurkjes.nl

Wat jurkjes betreft heb ik een aantal totaal verschillende exemplaren in mijn kast hangen. Van een simpele strapless jurk voor over mijn bikini tot een mooie avond jurk van chiffon. Juist omdat de jurkjes totaal niet op elkaar lijken heb ik er altijd eentje voor iedere gelegenheid, al zou ik eigenlijk nog wel een mooie maxi dress aan mijn wardrobe willen toevoegen. Laatst pakte ik drie willekeurige jurkjes uit mijn kast om een artikel mee te maken. Welk jurkje ik draag naar welke gelegenheid? Dat zien jullie vandaag ♥
SONY DSC
Zomer jurkje
Het eerste jurkje dat ik pakte was mijn zwart – witte jurkje van ONLY. Toen ik dit jurkje kocht spraken de stipjes mij vooral aan, maar ook de kanten details op de schouders en de knoopjes aan de achterkant vond ik erg mooi. Het deed me een beetje denken aan de stijl vintage. Leuk om te dragen naar een familiebijeenkomst zoals een barbecue! Ik combineer hem hier met mijn zilveren instappers die ik kocht bij van Haren zodat het geheel er lekker zomers en niet te netjes uitziet.
SONY DSC
Avond jurk
Hoe mooi is deze jurk van Steps? Een tijdje terug kreeg ik hem van iemand die hem één keer naar een bruiloft op het strand heeft gedragen. Hoewel er voor bruiloften vaak wordt gekozen voor een thema met lichte kleuren kan het ook wel eens tof zijn om volledig van deze traditie af te stappen. Hoe leuk is het om je gasten in alle kleuren van de regenboog te zien? Het liefste had ik deze foto dan ook echt gemaakt op het strand, maar helaas was daar geen gelegenheid voor. Vandaar dat ik toch lekker op mijn bloten voeten sta!
SONY DSC
Little black dress
De laatste tijd blijft dit item terugkomen in mijn artikelen, dat komt vooral omdat het een veelzijdig item is dat overal wordt aangeraden. Een little black dress kan namelijk altijd en overal! Afgelopen lente bestelde ik deze iets dikkere jurk van ribstof bij Berhska. Benieuwd naar hoe ik hem graag style op een zomerse dag en wanneer ik uit eten ga? Bekijk dan vooral even dit artikel.
Little Black Dress Bershka, Schoenen Anna Field Zalando
Wat voor jurkjes draag jij graag?

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Een jurkje voor iedere gelegenheid

Reacties zijn gesloten.