Badpak of bikini?

Badpakken, je ziet ze de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. Vooral op social media zijn ze hot! Strapless, simpel of met een gave print? Het kan allemaal! We kunnen dus wel stellen dat het badpak weer helemaal terug is. Helaas heb ik op het moment nog geen mooi item in mijn bezit, maar die gaat er zeker komen! Kan je toch niet helemaal van je bikini verslaving afstappen? Vandaag zet ik de voor en nadelen voor je op een rijtje!

Laten we beginnen met de bikini, die hebben we op dit moment ten slotte bijna allemaal. Wat ik zelf erg fijn vind aan een bikini is het feit dat je buik en rug ook lekker bruin worden. Dat is voor mij toch wel de hoofdreden waarom ik een bikini kies boven een badpak. Ook merk ik, nu ik op zoek ben naar een leuk badpak, dat er veel meer keus is als het gaat om bikini’s. Strapless of juist met heel veel bandjes, met beugel of zonder beugel, met print of zonder print, felle kleuren of juist simpel er is genoeg variatie in bikiniland. Badpakkenland is daarentegen helaas een heel ander verhaal, echt veel keuze is er nog niet dus de kans dat je je fashion twin tegenkomt op het strand is vrij groot. Gelukkig is er online meer variatie te vinden, bijvoorbeeld in de webshop van Peter Hahn.

Een badpak heeft daarentegen ook veel voordelen. Verbrand je snel? Dan bedekt een badpak je buik en rug alvast. Hoef je die niet meer in te smeren! Ook is het logisch wanneer je je iets comfortabeler voelt in een badpak dan in een bikini, een bikini bedekt veel minder en corrigeert zo goed als niets. Met een corrigerend badpak kan je je lijf makkelijker laten uitkomen zoals jij dat wil en het mooie is, dat niemand weet dat je badpak je taille net wat smaller maakt. Naja op de verkoopster na dan! Overigens raak je je boven of onder stukje niet kwijt na een grote golf of wilde glijbaan. Bij een badpak hoef je je daar namelijk echt geen zorgen over te maken!

Nog op zoek naar een mooie bikini voor deze zomer? Groen is erg populair en ook de tropische (bloemen) prints doen het erg goed! Wat ik de laatste tijd ook veel voorbij zie komen zijn beugelloze, triangel gevormde tops met dunne schouder bandjes en een wat bredere band onder je borsten. Voor een badpak zou ik je een exemplaar met doorschijnende delen of aparte details aanraden om zo het oudere effect dat een badpak kan hebben te voorkomen. Qua kleuren zijn navy blauw, leger groen en opvallend rood erg gaaf.

Mijn conclusie? Zorg gewoon dat je ze allebei in je kast hebt! Dan kan je altijd nog kiezen wat jou op dat moment beter uit komt.

Until next time,
Romy