Contactgegevens

Voor mijn bezoekers
Wil je iets kwijt? Heb je vragen of ideeën? Dan kan je me altijd mailen naar thesparklingbeauty@hotmail.com en dan mail ik zo snel mogelijk terug ♥

artis-amsterdam

Voor bedrijven
Bent u van een PR-bureau, bedrijf of webshop en zou u met mij in contact willen komen omdat u zou willen samenwerken of adverteren op mijn blog? Dan kan dat op dezelfde manier, door een mailtje te sturen naar thesparklingbeauty@hotmail.com. Ik wil er wel graag bij vermelden dat als het gaat om een review ik altijd eerlijk mijn eigen mening geef en dat ik alleen dierproefvrije cosmetica gebruik, test en review. Verder sta ik open voor alle leuke ideeën, aanvragen en samenwerkingen.

Ik werkte al eerder samen met o.a Nacomi, Ziaja en Your Look For Less.

DSC08731

Mijn social media
Je kunt mij volgen op Instagram
En op Bloglovin
Of like mijn pagina op Facebook!

Disclaimer
Alle inhoud van deze site behoort tot www.thesparklingbeauty.nl tenzij anders aangegeven. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast en doorgegeven zonder voorafgaande toestemming van mij.

2 thoughts on “Contactgegevens

  1. Beste Romy,

    Ik kreeg mijn mail terug, vandaar op deze manier. Dank je wel voor jouw enthousiaste mail!!

    Net als jij vinden wij het dierenwelzijn ook erg belangrijk. Dus om antwoord te geven op jouw vraag: nee, we worden niet verkocht in China! En dat zijn we ook niet van plan!

    Leuke blog, succes ermee!!

    Mvg, Carine Heidendal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *