International Floriculture & Horticulture Trade Fair

Woensdag 8 november bezocht ik met school de International Floriculture & Horticulture Trade Fair. Onder de bloemisten en kwekers ook wel bekend als IFTF. We gingen hierheen om inspiratie op te doen voor bloemwerk en etalages. In dit artikel kan je, net als in het artikel over Fleuramour, voornamelijk veel foto’s en weinig tekst verwachten ♥

Eenmaal aangekomen in Vijfhuizen liepen we de Fair binnen. Het eerste dat ons direct opviel waren de grote hoeveelheden in soorten Rozen en Lelie’s. Een Roos waar ik mijn ogen niet vanaf kon houden? Onderstaande Roos die zijn naam Deep Purple te danken heeft aan die prachtige kleur.

Een mooi voorbeeld van een gave etalage of in dit geval een zo genoemde eye catcher is onderstaande foto van een grootse auto versiering. Laat het duidelijk zijn waar iedereen naar keek toen we langs deze stand liepen!

Buiten Rozen vertelde ik ook al over de grote hoeveelheid Lelie’s die aanwezig waren op de IFTF. Buiten de Lelie’s die we gewend zijn zag ik daar ook een soort die nieuw was voor mij. Onderstaande gevulde Lelie heeft verschillende laagjes in de knop. Onwijs gaaf!

Vind je een simpele vaas met bloemen op tafel maar saai? Doe het dan eens anders en hang je vaas op. Maak hierbij gebruik van de Macramé trend en je vaas met bloemen is direct niet standaard meer!

Last but not Least liepen we op de Fair nog tegen een heel bijzonder plantje aan. Geen flauw idee welke soort het is en hoe hij heet, maar hier moest ik gewoon een foto van hebben!

Zou jij je vaas voor de verandering eens ophangen?

Until next time,
Romy