Buitenlandse stage Marbella #8

De eerste drie dagen van week 7 brachten we de siësta door op het stand. Heerlijk! Dan wordt zelfs ik elke dag steeds een beetje bruiner! We maakten deze week onder andere weer het bloemwerk voor de villa, de bloemstukken voor een meeting en we verzorgden de bloemen voor een evenement. Verder was het niet erg druk, maar wel gezellig.

Omdat het op zaterdag voornamelijk bewolkt was besloot ik weer een middagje te gaan shoppen in het winkelcentrum La Cañada. Hier kocht ik onder andere een paar hakken. We waren afgelopen zondag namelijk uitgenodigd op het feestje van de eerste communie van de dochter van een collega en zij had ons gezegd dat we gewoon lekker moesten aantrekken wat we wilden. Omdat wij allebei niet echt wisten wat voor soort feestje het zou zijn besloot ik om een blouseje, spijkerbroek en mijn crème kleurige sneakers aan te trekken. Toen ik dat vertelde aan een collega kreeg ze bijna een hardstilstand toen ik het woord sneakers zei. Bleek het een soort mini bruiloft te zijn! Gelukkig vond ik zaterdag een mooi paar hakken dus was dat ook weer opgelost!

Zondag ochtend maakte ik me op, lakte ik mijn teennagels en kleedde ik me om. Om half 1 in de middag vertrokken we met de auto naar de locatie waar het feestje werd gevierd. Toen we na zo’n anderhalf uur aankwamen kwam ik al vrij snel tot de conclusie dat op hakken lopen geen optie was. De hele grond was betegeld met grote ronde stenen. Gelukkig was ik wel zo slim geweest om mijn sneakers alsnog mee te nemen! De locatie was een soort boerderij in the middle of nowhere. Leuk, maar de sfeer was niet zo bruiloft achtig als van tevoren werd gezegd! Iedereen had gewoon lekker een spijkerbroek en sneakers aan en sommige kinderen liepen zelfs nog in hun pyjama!

De rest van de middag hebben we lekker Paella gegeten, in de zon gezeten en een beetje gekletst. Zoiets blijft toch lastig als je de taal niet spreekt. Om een uur of half 4 kwamen er opeens een stuk of 6 taarten op tafel. Zoveel gasten waren er helemaal niet, een typisch gevalletje van genoeg keuze zullen we maar zeggen! Toen de meeste mensen weg waren besloten wij om nog even los te gaan op de stormbaan (uit Nederland!). Super leuk!

En dan is het vandaag alweer de laatste stagedag! Voor de komende week hebben we overigens nog genoeg leuke dingen geplant! Zo willen we de historische stad Ronda bezoeken, willen we een dagje naar Gibraltar, zijn we van plan om de berg achter ons appartement op te wandelen en willen we nog naar het Bonsai museum hier in Marbella! Al gok is zomaar eens dat het artikel hierover geschreven en geplaatst gaat worden vanuit Nederland!

Buitenlandse stage Marbella #9

Until next time,
Romy