Oog look voor overdag

Let op! Dit artikel bevat producten die op dieren zijn getest, onderdeel zijn van een bedrijf dat dierproeven uitvoert of in China worden verkocht. Check mijn dierproeven en dierproefvrije lijsten.

Hallo allemaal!

Dit is de oog look die ik vooral veel overdag draag, ik vind hem heel mooi omdat hij best basic is maar toch ook heel stralend.
IMG_20140404_102456
Hieronder leg ik uit hoe ik hem heb gemaakt en met welke producten ik dat gedaan heb:

Stap 1 wimpers krullen: Voordat ik met mijn make-up begin krul ik altijd eerst mijn wimpers. Dit geeft ze net dat beetje extra volume en laat mijn ogen groter lijken.
Stap 2 oogschaduw basis: Ik geloof er heilig in dat als je een goede basis hebt je make-up al bijna niet meer kan mislukken. Ik gebruik hiervoor Make-up Underbase van Etos (€5,07).
Stap 3 de oogschaduw: Mijn favo oogschaduw palet tot nu toe is Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice (€4,99) deze ga je nog heel vaak zien terugkomen in blogposts zoals deze. Omdat het palet 6 verschillende oogschaduw kleuren bevat heb ik ze genummerd zodat ik met de nummers aan kan geven welke ik waar gebruikt heb:
SAM_1702
Eerst kleurde ik mijn gehele ooglid met nummer 2 en in mijn ooghoek gebruikte ik nummer 1 om mijn ogen nog wat groter te laten lijken. In de crease en de arcadeboog gebruikte ik nummer 3, om te zorgen dat het een mooi geheel werd blende ik de kleuren mooi in met een schoon oogschaduw kwastje.
Stap 4 eyeliner aanbrengen: Om de oogschaduw nog mooier uit te laten komen bracht ik een zwarte eyeliner aan Miss Sporty Cat’s Eyes Liner (€3,49).
Stap 5 mascara: De finish is natuurlijk altijd de mascara. Ik gebruik NewYorkColor Big Bold Curl Mascara (€4,29) voor de bovenste wimpers en Catrice Glamour Doll Volume Mascara (€3,99) voor de onderste wimpers. Zoals ik in mijn vorige post al had geschreven komt dit door de grootte van het borsteltje.
Ik hoop dat jullie deze look net zo mooi vinden als ikzelf en ook bij deze look geld veel plezier en succes met uitproberen!

Big kiss.