Handige beauty trucjes

Beauty trucjes, er zijn er een hoop van. De afgelopen tijd ben ik er steeds meer tegen gekomen. De meesten waren gewoon leuk om eens een keer te proberen, maar er zijn er ook een aantal die ik ben blijven toepassen. Niet dagelijks natuurlijk, maar wel op dagen dat ik mijn make-up net even dat beetje extra wil geven. Welke trucjes dat zijn? Dat vertel ik vandaag!
SONY DSC
Snel wittere tanden
Rode lipstick en gele hoektanden? Nee, doe maar niet. Je zou denken dat je daar last minute niets meer aan kunt veranderen, maar dat is gelukkig niet waar. Met een aardbei kan je namelijk je tanden witter maken! Echt goed voor het glazuur van je tanden is het niet, maar af en toe moet het kunnen. Het zuur in de aardbei haalt namelijk een deel van het gele laagje weg waardoor je tanden direct witter zijn! I like
SONY DSC
Puistjes onzichtbaar maken
Niets zo erg als een puistje met een gele pit. Als je dat heel vies vind om over te lezen kun de dit blok beter even overslaan. Gelukkig is er wel iets aan te doen! Nodig? Een washandje en je favoriete concealer en poeder. Aller eerst houd je het washandje onder de (bijna) hete kraan en deze druk je dan op je puistje. Na iets minder dan een minuut merk je dat je het gele kopje er zo af kunt vegen. Hierna breng je concealer aan met daar over heen een poeder om te fixeren en weg is je puistje. Probeer het maar eens!
Nutrimetics Apricot Huidverzorgings Lijn
Optisch vollere lippen
Volle lippen, wie wil dat nou niet? Hoewel de Kylie Jenner lip mij iets te ver gaat vind ik een volle lip met een mooie kleur lipstick wel erg mooi. Ook jij kunt dit creeëren zonder veel geld uit te geven aan lipfillers! Door als het waren op je lippen te ‘zuigen’ komt het bloed naar boven en blijven je lippen een paar uur zichtbaar roder en voller. Breng daarna een lipliner aan (niet buiten de lijnen!) en je favoriete lipstick en je bent ready to go!
SONY DSC
Lange, gekrulde wimpers
Als er iets is waar ik snel jaloers op wordt dan zijn het wel meiden (en jongens) met van die prachtige, lange en gekrulde wimpers. Dat heb ik namelijk zelf niet.. Mijn wimpers zijn van zichzelf wel lang, maar wijzen recht vooruit. Wat je hier aan kunt doen? Wimpers krullen is het antwoord! Krul je wimpers vanaf de aanzet tot aan de punten om een mooie en lang houdende krul te breiken. Hierna breng je mascara aan en duw je je wimpers met je wijsvingers omhoog zodat ze ook in die richting opdrogen.
SONY DSC
Ken jij nog een handig beauty trucje? Sharing is caring

Until next time,
Romy

6 thoughts on “Handige beauty trucjes

  1. Handige tips maar over dat gele puisten kopje ben ik het niet eens, zo beschadig je de huid juist en wanneer je een beschadiging vol stopt met concealer en poeder kan dit alleen maar gaan ontsteken.

    • Dankjewel! Op zich kan ik me vinden in jou reactie, maar zoals ik al aangaf zijn dit niet dingen waarvan ik je aanraad om ze iedere dag te doen. Het zijn gewoon extraatjes voor de schoolfoto bijvoorbeeld! Toch is dit trucje een stuk beter voor je huid dan wanneer je puistjes uitknijpt en vervolgens camoufleert. Wanneer je een puistje uitknijpt maak je als het ware echt een ‘gat’ in je huid terwijl je in het geval van mijn tip alleen het kopje wegveegt. Bedankt voor het delen van je mening!

  2. Dat van die puistjes vind ik erg handig. Ik heb het niet vaak, maar als ik het heb haal ik het altijd weg en loop ik een week met een grote rode plek. Ik knijp het simpelweg gewoon uit terwijl ik weet dat dit niet goed is. Deze manier dan maar eens proberen.

  3. Mijn oma heeft mij ook weleens dingen verteld. Toen er vroeger nog niet veel geld voor make-up was, kneep ze altijd in haar wangen voor een gezonde blos. En een klein beetje vaseline op een oude tandenborstel om haar wenkbrauwen in model te brengen. Ook beet ze in haar lippen om de rode kleur te krijgen. Ik vond dit zo leuk om te horen :-)

    • Heerlijke trucjes. Die van de gezonde blos had ik al eerder gehoord, de rest nog niet. Altijd leuk om over te lezen!

Reacties zijn gesloten.