Bruine eyeliner

De laatste tijd vind ik het erg mooi om in plaats van een liquid liner een oogschaduw als eyeliner aan te brengen. Dit omdat dat net wat natuurlijker oogt. Waar een gitzwarte streept aandacht vraagt en best ‘zwaar’ staat in je gezicht valt een licht bruin lijntje niet zo op. Daarbij komt dat oogschaduw als eyeliner een stuk makkelijker aan te brengen is dan een echte eyeliner. Het lukt mij namelijk nooit om eyeliner aan te brengen bij iemand anders tenzij het een oogschaduw is. In dit artikel geef ik jullie wat inspiratie. Proberen kan nooit kwaad zou ik zeggen!

Een voorbeeld van een perfect budget palette is het All About Bronze Palette van Essence. Mooie kleurtjes, een goede pigmentatie en een fijn prijsje! Voor deze look gebruikte ik de eerste kleur van de bovenste rij over mijn gehele ooglid, de eerste kleur van de onderste rij in mijn binnenste ooghoeken en de laatste kleur van de bovenste rij als eyeliner.

De bruine oogschaduw bracht ik aan met een dun eyeliner penseel (Hema). Wat ik zo fijn vind aan oogschaduw is dat je het makkelijk kunt blenden wanneer het een keer mislukt. Bij eyeliner daarentegen moet je aan de gang met wattenstaafjes wat ik vaak niet zo’n succes vind. Je krijg je oogschaduw er naderhand namelijk nooit meer zo mooi op als voordat je begon te vegen omdat je uitschoot met je eyeliner.

De gebruikten producten
– Wimperkruller van True Spirit
Eyebrow Set van Catrice
Stay All Day Concealer van Essence
Compact Powder van Etos
Multi Color Blush van Catrice
– Highlighting Powder van Catrice
I ♥ Color Intensifying Eyeshadow Base van Essence
All About Bronze Eyeshadow Palette van Essence
Glam & Doll Waterproof Mascara van Catrice
Cool Nude Lipstick van Essence

Wat vind jij van oogschaduw als eyeliner?

Until next time,
Romy